Last van rioleringsproblemen? Klik dan hier

Over Zeker en Mobiel

Hetriool.nl wordt u aangeboden door Zeker en Mobiel; uw redder in verstoppingsnood. Want aangezien een verstopte riolering altijd ongelegen komt, garandeert Zeker en Mobiel dat uw problemen op het gebied van verstopte rioleringen het hele jaar door binnen 24 uur worden verholpen. Ook op zon- en feestdagen.

Bij Zeker en Mobiel staat persoonlijke service centraal. Na uw melding wordt u door de planner teruggebeld. Samen met u bepaalt hij de ernst en de aard van het probleem. Ook kan hij u via de telefoon al tips geven om de schade zoveel mogelijk te beperken.

In overleg met u maakt hij een definitieve afspraak om de verstopping te verhelpen.

De vakmensen van Zeker en Mobiel komen vervolgens bij u met een compleet uitgeruste servicewagen, waardoor de meest voorkomende verstoppingproblemen direct kunnen worden opgelost. De monteurs van Zeker en Mobiel beschikken dan ook over hogedrukunits, boorkoppen, freeskoppen, kettingen en snijmessen. Bovendien voeren zij rioolinspecties uit met behulp van een videocamera. Kortom, de professionals van Zeker en Mobiel besparen u veel moeite én geld!

Zeker en Mobiel B.V.
C. Huygensstraat 8c
8141 GM Heino
Tel: 0572 - 39 45 28
Kvk: 050858876
www.zekerenmobiel.nl

Zeker & Mobiel